AYDIN / SÖKE - Şehit Faruk Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şbt

MEZUN ÖĞRENCİLERİMİZ ZİYARETİMİZE GELDİLER 12. SINIF ÖĞRENCİLERİNE ÜNİVERSİTELERİNİ TANITTILAR , YSK SINAVLARINA ÇALIŞIRKEN DİKKAT EDECEKLERİ HUSUSLARDAN BAHSETTİLER

Şbt

2024 –MSÜ Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavına yönelik öğrenciler bilgilendirildi ve başvuru sürecinde öğrencilere yardımcı olundu.

Ekm

Velilerimize Hedef YKS 2023 çalışmaları anlatıldı. Hedef YKS 2023 ile ilgili deneme sınavları, öğrenci koçluğu, birebir soru çözümleri, öğrencilerin genel takip süreci hakkında bilgi verildi.

Ekm

Hedef YKS 2023 ile ilgili okulumuzda yapılan ve yapılması düşünülen çalışmalarla ilgili öğretmenlere bilgi verildi. Öğretmenlerin önerileri, tavsiyeleri dinlendi. Notlar alınarak süreç içerisinde, işleyişin işlerliğinin değerlendirilmesine karar verildi.

Ekm

Okulumuz 9.sınıf öğrencilerine Hedef YKS 2023 kapsamında beraber yapacağımız çalışmalarla ilgili bilgilendirme yapıldı.