AYDIN / SÖKE - Şehit Faruk Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

OKULUMUZ ÖĞRETMENLER VE EĞİTİM YÖNETİCİLERİ ALANI ÖĞRETMENLERİNCE ALAN BAZLI ÖĞRETİM MODELLERİ TARTIŞILDI

May

19 Mayıs Gençlik Bayramı Sebebiyle Mihrap ve Minberlerimizi geleceğimizin teminatı olan gençlerimize bıraktık.

"Gençlik Haftası" münasebeti ile  Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin mesleki yeterliliklerini artırmak ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla "Bugün Bütün Camilerde Mihrap ve Minberde 'GENÇLER' Var" temalı 19 Mayıs 2023 tarihinde "Cuma Namazı" programı öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

May

OKULUMUZ EĞİTİM ORTAMLARI VE FİZİKİ İMKANLAR ALANI ÖĞRETMENLERİNCE ÖĞRENCİLERİMİZİN BOŞZAMANLARINI DAHA İYİ DEĞERLENDİRMELERİ ADINA OKUMA ALANLARI KAZANDIRILMIŞTIR

May

OKULUMUZAKADEMİK GELİŞİM ,KARİYER PLANLAMA VE ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK ALANI ÖĞRETMENLERİNCE  ÖĞRENCİLERİMİZLE ETKİLİ SORU ÇÖZME ETKİNLİĞİ ÜZERİNE ÇALIŞMALAR YAPILMIŞTIR

Nis

OKULUMUZ DEĞERLER EĞİTİMİ,BİLİM,SANAT,SPOR,SOSYALVE KÜLTÜREL ETKİNLİKLER ALANI ÖĞRETMENLERİNCE ÖĞRENCİLERİMİZ ARASINDA "ŞİİR OKUMA" ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

May

Okulumuz öğretmenlerinden Sibel ALTINER 'in kurucusu olduğu " Read More to Discover the World" eTwinning projesi tüm hızıyla devam ediyor. Projenin mart ayında birden fazla etkinlik yer almaktadır. Bu etkinliklerin içerisinde öğrenciler sürdürülebilir kalkınma amaçları konusuna keyifle çalıştılar. Bu konuda hem sesli e book hazırladık hem de takım etkinliğinde partnerleri için posterler hazırlayıp puzzle 'a dönüştürdüler. Bahar etkinlikleriyle Mart ayı etkinliklerimiz devam etmiştir. Projemizde öğrenciler yeni web2 araçları öğrenerek uygulama şansına sahip oldular.

Nis

Sınava hazırlanan öğrencilerimize, nasıl motive olunur ve sınav stratejileri konularında bilgilendirme yapıldı.

Nis

Söke Kaymakamı Ümit Hüseyin GÜNEY , Söke Müftüsü Ali Saim DOĞRU, Söke Mal Müdürü Abdullah YÜKSEL, ilçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin YAPICI, Şübe müdür Ali CİRİT okulumuzun erkek öğrenci pansiyonunda hazırlanan iftar programında öğrencilerle bir araya geldiler.

İFTARDA BULUŞALIM PROJESİ AMACI:

Tüm ayların sultanı Ramazanda, ortaokul  son sınıfta okuyan öğrencilerimize okulumuzu tanıtımını yapmak. Bu proje ile hem ortaokul son sınıf öğrencilerini hem de vatandaşlarımızı dinimizin güzel ahlakı ve yardımlaşma , dost olma emirlerini birleştirerek her iki dünyada da anılacak bir işe vesile olmalarını sağlamaktır.

Nis

OKULUMUZ DEĞERLER EĞİTİMİ,BİLİM,SANAT,SPOR,SOSYALVE KÜLTÜREL ETKİNLİKLER ALANI ÖĞRETMENLERİ EŞLİĞİNDE  "MANİ YAZMA VE OKUMA "YARIŞMASI YAPILDI

Nis

OKULUMUZ AKADEMİK GELİŞİM ,KARİYER PLANLAMA VE ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK ALANI ÖĞRETMENLERİNCE "12. sınıf öğrencilerinin rehberlik servisi ile irtibatı sağlanarak koçluk sisteminde yeralan öğrencilerin motivasyon durumlarının ölçülmesi ve çeşitli önerilerin alınmasına dair çalışma" YAPILMIŞTIR

Nis

OKULUMUZ ÖĞRENCİ MESLEKİ GELİŞİM ALANI ÖĞRETMENLERİ EŞLİĞİNDE  OKUL MESCİDİNDE ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMIYLA  "40 HADİS" ETKİNLİĞİ YAPILMIŞTIR

Mrt

OKULUMUZ EĞİTİM ORTAMLARI VE FİZİKİ İMKANLAR ALANI ÖĞRETMENLERİ EŞLİĞİNDE, OKUL BAHÇESİNDE KURUYAN AĞAÇLARIN YERİNE YENİ FİDANLAR DİKİLDİ

Mrt

ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIMIZ VE AİLELERİ OKULUMUZ YEMEKHANESİNDE ÖĞRENCİLERİMİZLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU.

Mrt

Bu yıl yaptığımız e-twinning projemizle Mart ayında yapılacak çalışmalar arasında wordwall web2 aracı ile derslerde bazı terimlerin öğrenilmesinde karşılaşılan zorlukların giderilmesi sağlanıyor. Çok eğlenceli bu etkinlik sayesinde öğrencilerimiz zor terimleri öğrenmeye başladılar.

WORDWALL ETKİNLİĞİ