AYDIN / SÖKE - Şehit Faruk Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

12.sınıf derslerine giren matematik ve fen bilimleri öğretmenleri sınav sonuçlarını değerlendirerek, öğrencilerin başarılarını arttırmaya yönelik yapılacakları konuştular. Önerileri değerlendirerek bir yol haritası oluşturdular.

Mrt

12. sınıf öğrencilerinin YKS 2023 başvuruları rehberlik servisinde yapılmaya başlanmıştır.

Mrt

Coğrafya öğretmeni Hacer PARTAL kariyer günleri etkinliğinde öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etmiştir.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma kutlamaları nedeniyle düzenlenen resim yarışmasında okulumuzun 9/A Sınıfı öğrencisi Rümeysa BAHAZİN ilçe 2. olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Çekilen tetiklerden, kaynayan hedeflerden,

Bir marş yarattı Akif, oyiğit yüreğinden

Bağımsızlık türküsü, kurtuluşun destanı,

Bu ne yüce deyiştir, söyle yaşat atanı.

Mrt

Okulumuz Öğretmenlerinden Sibel ALTINER'in gözetiminde e-twinning köşesini öğrencilerimizle birlikte yapmışlardır.

Mrt

Öğretmenlerimizle, 12.Sınıf öğrencilerimizin girdiği sınavların analizi yapıldı. Öğretmenlerimiz, Hedef YKS 2023 üniversite hazırlık programıyla ilgili bilgilendirildi.

Mrt

Okulumuz 12.sınıf öğrencileri ile ders çalışma ve motivasyon konularında sohbet edildi. Öğrencilerimizin sınavla ilgili kaygılarına nasıl çözüm yolları aranabileceği, hem MSÜ hemde YKS sınav başvurularının ne zaman ve nasıl yapılacağı hakkında da okulumuz Rehber Öğretmeni Halil ERTEK tarafından bilgilendirme yapıldı.

Mrt

2023 –MSÜ Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavına yönelik öğrenciler bilgilendirildi ve başvuru sürecinde öğrencilere yardımcı olundu.

Ara

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Felsefe bölüm başkanı Prof.Dr.Yavuz KILIÇ , günümüzde başarılı olmanın zamanın gereklerini bilerek, kitap okuyarak  ve disiplinli çalışarak olabileceğini anlattı.Meslek sahibi olmadan önce düşünsel anlamda kendimizi güçlü kılacak bireysel çabalarımızın önemine değindi.Güçlü bireylerin hangi meslekle ilgilenirlerse ilgilensinler, yaptıkları işleri severek yapacaklarını belirtmiştir.