AYDIN / SÖKE - Şehit Faruk Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Okulumuz Rehber Öğretmeni Kadir YILMAZ tarafından 12. Sınıf öğrencilerine ‘’Sınav Kaygısı’’ semineri düzenlendi.

Nis

Okulumuz Rehber Öğretmeni Kadir YILMAZ tarafından 9. Sınıf öğrencilerine ‘’Test Çözme Teknikleri’’ semineri düzenlendi.

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 12. Sınıf öğrencilerine yönelik seminer düzenlenmiştir. Bonus Hoca olarak tanınan Süleyman BELEDİOĞLU ‘’YKS Öncesi Aday Öğrencilere Tavsiyeler’’ adlı semineri okulumuzun konferans salonunda vermiştir.

Nis

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi anmak için Türk Dili Edebiyatı Öğretmenimiz Murat BOZKURT başkanlığında öğrencilerimiz tiyatro gösterisi düzenlediler. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Geleneksel hale gelen iftar programımızı okulumuzun öğrencileri, öğretmenlerimiz ve aileleri, personelimizin katılımı ile gerçekleştirdik.

Mrt

Şehit Faruk Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi İngilizce öğretmeni Sibel ALTINER  ‘’GREENOBBY ‘’ adlı eTwinning projesini Romanya ,İtalya,Gürcistan’dan yabancı ortakların olduğu projeyi yürütmektedir.Projemiz ayrıca Erasmusprojesidir.Yaygınlaştırmayı artırmak adına eTwinning faaliyetlerine başlanmıştır..Öğrencilerin doğanın önemini anlayacağı,akademik derslerin yanı sıra doğayı kullanarak kendilerine bir hobi edinmek,keyifli aktiviteler gerçekleştirmek amacıyla katıldıkları projede önce tanışma toplantısıyla kendilerini başka ülke arkadaşlarına tanıttılar.Sonrasında proje için poster ,logo oluşturarak proje faaliyetlerine başladılar. Projemiz öğrencilerimize dil, iletişim becerilerini geliştirme, işbirlikçi uygulamalarını genişletme, bilgi iletişim teknolojisi araçlarını etkili bir şekilde kullanma ve dijital bilgilerini zenginleştirme olanağı sağlıyor.

Mrt

Şehit Faruk Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmeni Sibel ALTINER’in dahil olduğu BULLY THERAPHY adlı Projede 8 farklı ülkeden,19 ortak okulla birlikte çalışılmaktadır.Öğrenciler akran zorbalığı konusuna farkındalık artırmak amacıyla proje aktıvıtelerini uygulamaya başladılar.8 farklı ülkenin katılımıyla gerçekleşen öğrenci toplantısında öğrencilerimiz kendilerini yabancı arkadaşlarına tanıttılar.Zorbalık her yaştan bireyi etkileyen ciddi bir sorundur ve birlik ve destek mesajını teşvik etmek çok önemlidir. Renkler duyguların ve mesajların iletilmesinde önemli bir rol oynuyor ve doğru rengi seçmenin güçlü bir zorbalık karşıtı ifade oluşturmaya katkıda bulunabileceğine inanıyoruz.Projemizde seçilen mavi giyinme gününde öğrencilerimiz mavi giyinerek sloganlar söyleyerek farkındalık yarattılar.Ayrıca projemiz için logo, poster hazırlama ,diğer öğrenciler arasında farkındalık yaratmak adına okul panosu hazırlanarak proje faaliyetlerine başlanmıştır. Öğrencilerimizin Wear Blue Day etkinlik videosu:  https://youtu.be/uRRZmGqIPLE?si=feFAt0kNVcyfnyDB

Mrt

Şehit Faruk Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi bu yıl, İngilizce öğretmeni Sibel ALTINER’in dahil olduğu,Polanya,Portekiz ve Fransadan yabancı ortakların olduğu projeyi yürütmektedir.Projemiz ülkelerin festivallerini tanıtmalarını konu alıyor.Öğrencilerimiz katıldıkları projede önce tanışma toplantısıyla kendilerini başka ülke arkadaşlarına tanıttılar.Sonrasında şuan içinde bulunduğumuz Ramazan ayını partnerlerimize tanıttılar ve onların da kendi ülkelerinde şuan gerçekleşen EasterFestıvals(Yumurta Festivali )dinlediler..Tanıtım sonrasında yabancı partnerlerimiz için hazırladığımız Kahoot oyunu oynandı.Ayrıca ülkemizde gerçekleşen diğer festivalleri de yabancı öğrencilerimize tanıtmak amacıyla sunu ve Kahoot oyunu hazırladık.Bu uluslararası proje sayesinde, öğrencilerimiz farklı bölgelerin kültürleri,festivalleri hakkındaki farkındalıklarını arttırıyorlar. Projemiz öğrencilerimize dil, iletişim becerilerini geliştirme, işbirlikçi uygulamalarını genişletme, bilgi iletişim teknolojisi araçlarını etkili bir şekilde kullanma ve dijital bilgilerini zenginleştirme olanağı sağlıyor.

Şbt

OKULUMUZ REHBER ÖĞRETMENİ KADİR YILMAZ TARAFINDAN 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE ETKİLİ DERS ÇALIŞMA SEMİNERİ VE ETKİLİ MOTİVASYON SEMİNERİ VERİLDİ.

Şbt

REHBER ÖĞRETMENİMİZ KADİR YILMAZ TARAFINDAN 2024 YKS BAŞVURULARI HAKKINDA ÖĞRENCİLERİMİZE BİLGİ VERİLİP BAŞVURU YAPIMINDA YARDIMCI OLUNMUŞTUR.

Ara

HEDEF YKS KAPSAMINDA, 12. SINIF ÖĞRENCİLEİMİZİN MOTİVASYONLARINI ARTIRMAK İÇİN ÜNİVERSİTEDE OKUYAN MEZUN ÖĞRENCİLERLE ONLİNE TOPLANTI YAPTIK. TOPLANTIDA ÜNİVERSİTEDEKİ YAŞANTILARI, YURTLARI HAKKINDA BİLGİ ALDIK. YKS SINAVINA NASIL ÇALIŞTIKLARI, NELERE DİKKAT ETMELERİ KONUSUNDA BİLGİLER VEREREK 12. SINIF ÖĞRENCİLERİNE IŞIK TUTTULAR

Ara

Okulumuz 12/B sınıfı öğrencisi Recep ÇELİK Didim’de yapılan ‘’Genç Hatipler’’ Hutbe okuma yarışmasında il 3. Olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının daim olmasını dileriz.

Ara

Okulumuz 12/B sınıfı öğrencisi Yılmaz ÖZENÇMEN Nazilli’de yapılan ‘’Genç Sada’’ Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmasında il 2. Olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının daim olmasını dileriz.

Ara

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HEDEF YKS PROJESİ KAPSAMINDA HAZIRLANAN DENEME SINAVI TAKVİMİ